Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu Dünya Koro Müziği Sempozyumunda Sahne Alacak - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu Dünya Koro Müziği Sempozyumunda Sahne Alacak

Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu Dünya Koro Müziği Sempozyumunda Sahne Alacak

İstanbul'da düzenlenecek Dünya Koro Müziği Sempozyumunda Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu, Devlet Çoksesli Çocuk Korosu ve Macaristan'ın Cantemus Çocuk Korosu ile aynı oturumda sahne alacak.

26.04.2023 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu İstanbul'da düzenlenecek Dünya Koro Müziği Sempozyumu'nda sahne alacak. Çoksesli Çocuk Korosu, Devlet Çoksesli Çocuk Korosu ve Macaristan'ın dünyaca ünlü Cantemus Çocuk Korosu ile aynı oturumda sahneye çıkacak.

Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu, İstanbul'da 29 Nisan günü Grand Pera Sahnesi'nde düzenlenecek İstanbul 2023 Dünya Koro Müziği Sempozyumu'na davet edildi. Uluslararası Dünya Koro Federasyonu tarafından her yıl dünyanın farklı bir ülkesinde gerçekleştirilen sempozyum, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Koro Kültürü Derneği paydaşlığında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Organizasyona, Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu da katılacak.

Çoksesli Çocuk Korosu, sempozyum kapsamında Devlet Çoksesli Çocuk Korosu ve Macaristan'ın dünyaca ünlü Cantemus Çocuk Korosu ile aynı oturumda sahne alacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu Dünya Koro Müziği Sempozyumunda Sahne Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement