Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "İştahlı ve üstün bir oyun sergilememiz gelecek adına önemli" dedi.

08.01.2012 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "İştahlı ve üstün bir oyun sergilememiz gelecek adına önemli" dedi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligdeki önemli rakiplerinden birine karşı güzel bir galibiyet aldıklarını kaydetti. Kayseri'yi yenerek rakipleriyle aradaki puan farkını bire indirmek için sahaya çıktıklarını anlatan Özdilek, iyi oynayarak kazanmanın kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

Maçın başından sonuna kadar kazanmak için iyi futbol sergilediklerini belirten Özdilek, "Karşılaşma boyunca çok pozisyona girdik. Çok daha farklı kazanabilirdik. İştahlı ve üstün bir oyun sergilememiz gelecek adına önemli. Her maçı kazanmak istiyoruz. Üreten, isteyen ve coşkulu oynayan takım yapımızı geri kazandık" dedi.

Kırmızı beyazlıların orta saha oyuncusu Tita, Kayserispor gibi zor bir takım karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Karşılaşma öncesinde rakiplerini iyi analiz ettiklerini ifade eden Tita, birçok gol pozisyonuna girmelerine rağmen şanssızlıklar nedeniyle ikinci golü bulamadıklarını belirtti.

Medical Park Antalyasporlu İbrahim Dağaşan ise sahada her şeyi yaparak galip gelmenin keyfini yaşadıklarını kaydetti. Dağaşan, karşılaşma boyunca iyi oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini vurguladı.

-Kayserispor cephesi-

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Antalya'nın ligde "kendilerine her zaman ters gelen bir takım" olduğunu ifade etti.

Karşılaşmaya kötü başlamadıklarını anlatan Sota Arvaledze, şöyle konuştu:

"İlk yarıda birkaç net pozisyon bulduk. Antalyaspor da pozisyonlar buldu. İkinci yarıya iyi başlamadık. Antalyaspor ikinci yarıda baskı kurdu. Net pozisyonlar buldu ve golü attı. Biz ikinci yarıda net iki pozisyon bulduk, ancak atamadık. Üç puan kaybettiğimiz için üzgünüz."

Kayserisporlu Abdullah da Antalyaspor'u uzun süredir deplasmanda yenemediklerini hatırlattı. Antalyaspor'a karşı şanssızlıklarını kırmak için sahaya çıktıklarını belirten Abdullah, Antalyaspor karşısında pozisyona girmelerine rağmen golü atamadıkları için kaybettiklerini vurguladı.

Sarı kırmızılı oyuncu Sefa da önemli bir maçta yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement