Mahalleler Ak Partiye Söz Verdi - Son Dakika
Yerel

Mahalleler Ak Partiye Söz Verdi

Mahalleler Ak Partiye Söz Verdi

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte mahalle ziyaretleri kapsamında Kuyumcuhacıali, Aşağı ve Yukarı Yahyalar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

17.10.2015 09:39

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte mahalle ziyaretleri kapsamında Kuyumcuhacıali, Aşağı ve Yukarı Yahyalar Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretlerinde AK Partiye yeniden oy sözü verildi.

13 yıldır AK Parti'ye destek veren Düzcelileri 1 Kasım seçimleri öncesinde yeniden ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekilleri, köy ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ziyaretlerine de başladı. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar AK Parti heyetini yoğun ilgi ile karşıladı. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, " Ortadoğu'da petrol olduğu için bu insanlara yıllardır zulmedenler geleceğin enerji kaynağı olan ve Türkiye'de yüzde 84 rezervi olan Bor madeni için şimdiden ülkemizi karıştırmaya, bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Bu aslında Olimpos ile Hira Dağı çocuklarının kavgasıdır. Bu bir AK Parti kavgası değildir. Geçenlerde bir köşe yazısında seçmenler için 'hala bu ineklere mi güveniyorsunuz' diyen zihniyetle mücadele ediyoruz. 1 Kasım seçimleri de millet hala birbirini destekliyor mu seçimleri olacaktır. Eğer 1 Kasım sonuçları 7 Haziran seçimleri gibi olursa yol, su, kanalizasyon sorunları teferruat olur" dedi.

Mahalle ziyaretlerinde konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " 7 Hazirandan sonra ülkemizin hükümetsiz bırakmak için ellerinden geleni yaptılar ancak ülkeyi hükümetsiz bırakmalarına izin vermedik. Koalisyon kurmak için biz mücadelemizi verdik ama hayırcı ve blokçu zihniyet buna izin vermedi. 1 Kasım seçimlerinde 1 oyun önemi var. 100-200 oyla 20 milletvekili kaybettik. Bu otobandan son çıkış seçimidir ve ülkenin kaderini belirleyecek. Maaş kuyruklarını, gaz ve ekmek kuyruklarını unutmamanızı istiyorum. Koalisyonların bu ülkeye getireceği hiçbir fayda olmadığını gördük. Bu yüzden sizlerin, gençlerimize, bayrağımıza, geleceğimize sahip çıkmanızı istiyoruz" ifadelerinde bulundu.

AK Parti heyetine mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi ve AK Partiye destek sözü verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalleler Ak Partiye Söz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement