Mahmutlar'da Halk Otobüsleri Sefere Başladı - Son Dakika
Yerel

Mahmutlar'da Halk Otobüsleri Sefere Başladı

Mahmutlar\'da Halk Otobüsleri Sefere Başladı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde belediye tarafından yeni alınan 4 adet halk otobüsü, seferlere başladı.

15.02.2013 15:24

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar beldesinde belediye tarafından yeni alınan 4 adet halk otobüsü, seferlere başladı.

Mahmutlar Belediyesi hizmet binası önünde Cuma namazının ardından yapılan törene Belediye Başkanı Ali Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir ve Mahmutlar halkı katıldılar.

Otobüsler için kesilen kurbanın ardından emekli imam Yakup Selman tarafından dua okundu. Törenin ardından vatandaşlar Başkan Ali Çelik'e beldelerine böyle bir hizmeti kazandırdığı için teşekkür ederek tebrik ettiler. Yeni alınan otobüslerin belde içinde ve Akdeniz Üniversitesi hatlarında çalışacağını belirten Başkan Ali Çelik, "Şehir içinde artık çalışan otobüs sayımız yeni alınanlarla birlikte 7 oldu. Artık vatandaşımız duraklarda uzun süre otobüs beklemek zorunda kalmayacak" dedi.

Törenin ardından Başkan Çelik, vatandaşlarla ve belediye başkanları ile birlikte otobüsle şehir turu attı. Otobüsü kendisi kullan Başkan Çelik, yeni otobüslerin özürlüler ve yaşlılar için de özel olarak tasarlandığını söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahmutlar'da Halk Otobüsleri Sefere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement