Mahşer- İ Cümbüş, Gaziantepliler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Mahşer- İ Cümbüş, Gaziantepliler ile Bir Araya Geldi

Mahşer- İ Cümbüş, Gaziantepliler ile Bir Araya Geldi

i Cümbüş' ekibi, gösterdikleri sahne performansı ile izleyenlerden büyük alkış aldı.

21.09.2013 13:02

i Cümbüş' ekibi, gösterdikleri sahne performansı ile izleyenlerden büyük alkış aldı.

Ayça Işıldar, Dilek Çelebi, Ayhan Taş, Özlem Turay, Burak Satıbol, Yiğit Arı'dan oluşan 'Mahşer-i Cümbüş' ekibi, yaptıkları bir birinden komik espriler ile Gazianteplileri kahkahaya boğdu. Sahne gösterilerine Gaziantepli izleyicileri de dahil eden Mahşer-i Cümbüş, yaklaşık 4 saat süren gösterisi sonrasında ayakta alkışlandı.

Vatandaşlar, Mahşer-i Cümbüş ekibinin yapmış olduğu gösteriyi çok beğendiklerini söyledi. Vatandaşlar, katkılarından dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Festival kavramının Gaziantep'te oturduğunu ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, şunları söyledi:

"8. Uluslar Arası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kültür ve sanat ağırlıklı bir festivaldir. Bu tiyatro festivalinde çok iyi diyaloglar kuruldu. Özellikle Antep aksanı tiyatroda yer tuttu. Buy yıl festivale olan ilgi dana iyiydi. Festival anlayışı Gaziantep'te oturdu diye düşünüyorum. Artık Gaziantepliler Kültür ve Sanat Festivali'nin olması gerektiğinin farkında. Bu etkinlik devam ettiği müddetçe katılım daha iyi olacaktır." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahşer- İ Cümbüş, Gaziantepliler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement