Makina Mühendisleri Başkanını Seçiyor - Son Dakika
Yerel

Makina Mühendisleri Başkanını Seçiyor

Makina Mühendisleri Başkanını Seçiyor

Türkiye Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nde seçim heyecanı başladı.

15.01.2012 12:24

Türkiye Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nde seçim heyecanı başladı. Mevcut Başkan İbrahim Mart ve Hayri Özturan'ın başkan adayı olarak yarıştığı seçimde 6 bin 55 üye oy kullanacak.

Türkiye Makina Mühendisleri Odalar Birliği Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nde 13. Genel Kurulunda üyeler sandığa gitti. 6 bin 55 üyenin oy kullanacağı seçimde iki liste yarışacak. Mevcut Başkan İbrahim Mart ve Hayri Özturan'ın yarıştığı seçimde, İbrahim Mart Çağdaş Mühendisler, Hayri Özturan ise Birlik grubu adı altında adaylığını açıkladı. Mart, demokratik bir ortamda seçim heyecanının sürdüğünü dile getirerek, "Genel kurulda sağlam bir kadroyla adaylığımızı açıkladık. Seçimin sonucunu merakla bekliyoruz" dedi.

Hayri Özturan ise çekişmeli bir yarışın içinde olduklarını dile getirerek, "Kadromuza güveniyorum. Heyecanımız sürüyor. Demokratik bir havada geçen seçim sonucunu merakla bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan adayı İbrahim Mart'ın yönetim kurulu listesinde Ferudun Tetik, Fikri Düşünceli, Fikret Çaral, Erkut Yavuz, Devrim Tutku Ateş ve Murat Kesen yer alıyor.

Hayri Özturan'ın lisetesinde ise İhsan Karamangil, İlker Pala, Mustafa Arslan, Asuman Akçay Sakallı, Ahmet Sedat Önal ve Fatih Uğur boy gösteriyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Makina Mühendisleri Başkanını Seçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement