Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması
24.07.2012 14:42

Malatya'daki devlet erkanı ile sivil toplum kuruluşları, Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu.

Malatya'daki devlet erkanı ile sivil toplum kuruluşları, Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu.

Havuz başında verilen iftar yemeğine Vali Ulvi Saran, AK Parti Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, TSO Başkanı H.Hüseyin Erkoç, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti il başkanları, başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile daire müdürleri katıldı.

İftar yemeğinden önce bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, katılımcılara teşekkür ederek, Ramazan ayının huzur ve barış içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Dünyanın dört bir yanında üzücü olayların yaşandığını belirten Çakır, "Özellikle İslam coğrafyasında yaşanan olaylar bizleri daha çok üzüyor. Umarım Ramazan ayı bu tatsız olayların önüne geçer ve bir daha yaşanmamasını sağlar. Ramazan ayını amacına uygun yaşamamız gerekiyor. Çevremizdeki fakirleri, komşuları gözetmek, akraba, dost ziyaretlerinde bulunmak, kırgınlıkların giderilmesine çalışmak hepimizin temel görevi olmalıdır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır Açıklaması - Son Dakika


Advertisement