Malatya'da Vatan Partisi'ne Katılımlar - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Vatan Partisi'ne Katılımlar

Malatya\'da Vatan Partisi\'ne Katılımlar

Malatya’da Vatan Partisi’ne toplu katılım töreni düzenlendi.

15.03.2015 18:04

Malatya'da Vatan Partisi'ne toplu katılım töreni düzenlendi.

Parti binası önünde katılım nedeniyle davul zurna eşliğinde halaylar çekilerek katılımlar kutlanırken, Vatan Partisi'ne üye olanlar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın okul arkadaşı Kenan Gürkan'ın da olduğu belirtildi.

Vatan Partisi'nin üye katılım törenine Vatan Partisi Genel Başkan vekili ve TBMM eski Başkan Vekili Hasan Korkmazcan ile Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin de katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Vatan Partisi Malatya İl Başkanı Arif Doğan, rozet takma töreninde bütün Malatyalıları Vatan Partisi'ne katılmaya çağırarak yeni iktidara yürüdüklerini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kormazcan ise, "1980 sonrası hareketlenen ve özellikle 2000 yılından sonra işgal hareketi gibi gelişen, milletimizin bütün değerlerini tartışma konusu haline getiren, bir siyaset uygulaması ile karşı karşıyayız. Türkiye bu gün Türkiye'de üretilmiş, tartışılmış ve proje haline getirilmiş zihniyetle yönetilmiyor. Tam aksine, Türkiye okyanus ötesinden, Bürüksel'den ve dışarıdan bir takım mihraklar tarafından hazırlanmış projelerle yönetilmektedir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Vatan Partisi'ne Katılımlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement