Malatya'dan 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımına 3 Sporcu - Son Dakika
Yerel

Malatya'dan 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımına 3 Sporcu

Malatya\'dan 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımına 3 Sporcu

Türkiye Hokey Federasyonu’nun 2015-2016 sezonu Açık Alan 1. Lig Müsabakaları Konya’da yapıldı.

21.06.2016 13:49

Türkiye Hokey Federasyonu'nun 2015-2016 sezonu Açık Alan 1. Lig Müsabakaları Konya'da yapıldı. Müsabakalar sonrasında Malatya Hokey Spor Kulübü sporcularından İsmail Tan, Mert, Karslı ve Sarper Baran milli takım kadrosuna alındı.

Malatya Hokey Spor Kulübü olarak Açık Alan 1. Ligi'ne bayan ve erkek takımları ile katıldıklarını belirten Kulüp Asbaşkanı Savaş Yılmaz, bu müsabakalar sonrasında 3 sporcularını milli takıma kazandırdıkları için oldukça mutlu olduklarını söyledi.

YILMAZ: "İNŞALLAH BİZİ ORADA GURUR DUYACAĞIMIZ ŞEKİLDE TEMSİL EDERLER"

1. Lig müsabakaları sonrasında erkek ve bayan takımlarının bir alt lige düştüğünü 2016-2017 sezonunda 2. Lig'de mücadele edeceklerini ifade eden Yılmaz, bu müsabakalar sonrasında sporcularından İsmail Tan, Mert Karslı ve Sarper Baran 18 Yaş Altı Hokey Milli Takımı'na seçildiğini belirtti. Yılmaz, 18 Yaş Altı Hokey Milli Takımı'nın 18-23 Temmuz tarihleri arasında ev sahipliğini Konya'nın yapacağı Avrupa Şampiyonası'na katılacağını ifade ederek, "Milli takımımız Konya'daki şampiyonaya katılacak. Bu şampiyona öncesinde milli takım 25 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında Konya'da kamp yapacak. Milli takımlara çağrılan sporcularımıza başarılar diliyoruz. İnşallah bizi orada gurur duyacağımız şekilde temsil ederler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'dan 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımına 3 Sporcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement