Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan'ı Ziyaret Etti

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan\'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Yamadağı'ndan getirilen su ile 600 bin TL'lik kaynak Hekimhan'ın daha da gelişmesi için kullanılacak" dedi.

19.10.2013 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Yamadağı'ndan getirilen su ile 600 bin TL'lik kaynak Hekimhan'ın daha da gelişmesi için kullanılacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Ağbaba, Hekimhan ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Enver Kiraz'ın da katıldığı ziyaretler esnasında değerlendirme yapan Milletvekili Ağbaba, "Hekimhan'da CHP'li belediyelerin ortaya koyduğu çalışmalar parmakla gösteriliyor. Hem ilçe belediyemiz hem de Güzelyurt ve Hasançelebi Belediyelerimiz tüm Malatya'ya, tüm Türkiye'ye örnek çalışmalar ortaya koyuyor" diye konuştu.

Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte, Kurban Bayramı'nın son gününde Hekimhanlılarla bayramlaştı. Hekimhan merkezinde vatandaşların ve esnafın bayramını kutlayan Ağbaba ve Kiraz, Habibe ve Serkan Laloğlu çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

CHP Milletvekili Ağbaba, bayramlaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

"Hekimhan'da CHP'li belediyelerin ortaya koyduğu çalışmalar parmakla gösteriliyor. Hem ilçe belediyemiz hem de Güzelyurt ve Hasançelebi Belediyelerimiz tüm Malatya'ya, tüm Türkiye'ye örnek çalışmalar ortaya koyuyor. Yerel yönetimlerin sosyal demokrat anlayışla hangi noktalara geldiğini, muhalefet partisi olunmasına rağmen istenildiğinde çağdaş yerleşim alanları yaratılacağını gösteren belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum."

Geçtiğimiz günlerde İller Bankası tarafında gerçekleştirilen Hekimhan İçme Suyu Projesi ihalesiyle ilgili de değerlendirmeler yapan Ağbaba, "Hekimhan'a 40 kilometre uzaklıkta Yamadağı'ndaki kaynaktan su getirilmesi için İller Bankası tarafından ihale geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Proje hayata geçtiğinde saniyede 50 litre su Hekimhan'a taşınacak. Hekimhan Belediyemiz tarafından içme suyunun evlere ulaştırılması için yıllık ortalama 600 bin TL elektrik faturası ödeniyordu. Yamadağı'ndan getirilen su ile 600 bin TL'lik kaynak Hekimhan'ın daha da gelişmesi için kullanılacak. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen başta Hekimhan Belediye Başkanımıza ve yetkililere teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Hekimhan'ın ardından Mezirme'ye geçen Ağbaba ve beraberindekiler, burada Vayloğ Dede ziyaretinde pişirilen lokma dağıtımına katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Hekimhan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement