Malatyalı Bayan Boksörler Türkiye Şampiyonası'na İddialı Gitti - Son Dakika
Yerel

Malatyalı Bayan Boksörler Türkiye Şampiyonası'na İddialı Gitti

Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nın yarın Kayseri'de başlıyor.

03.01.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatyalı bayan boksörler Türkiye Şampiyonası'na iddialı gitti.

Malatya Turgut Özal Boks Kulübü Başkanı Aziz Bayduz, yaptığı açıklamada, Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nın yarın Kayseri'de başlayacağını söyledi.

Türkiye Boks Federasyonunun 2012 faaliyet programında yer alan şampiyonaya kulübün bayan takımından 8 sporcu ile katılmak üzere yola çıktıklarını kaydeden Bayduz, "Bu şampiyonada Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden ve çeyrek finale yükselen 81 kilodaki sporcum Şüheda Emre de dövüşecek. Kendisi 2010 yılında Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonu oldu. 2011 yılında ise Türkiye Genç Bayanlar Boks Şampiyonası'nda şampiyon olarak Dünya Boks Şampiyonası'na katılma hakkı elde ederek ülkemizi temsil etti" diye konuştu.

75 kiloda Türkiye Büyük Bayanlar Şampiyonasında üçüncü olan Özge Koşum'un da bu şampiyonaya katılacağına değinen Bayduz, diğer sporcuların da çeşitli turnuvalarda tecrübe kazanmış sporcular olduğunu dile getirdi.

Bayduz, kulübün bütün bayan sporcularının tam kadro şampiyonaya katılacağını, bayanları kulübün antrenörlerinden Kemal Kargı ile özenli bir şekilde şampiyonaya hazırladıklarını belirtti.

"Bu şampiyonada madalya alıp ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz" diyen Bayduz, bu şampiyonada derece yapan sporcuların boks milli takım kampına çağrılacağını sözlerine ekledi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatyalı Bayan Boksörler Türkiye Şampiyonası'na İddialı Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement