Malkara'da Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ile Toplantı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ile Toplantı Yapıldı

Malkara\'da Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ile Toplantı Yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde siyasi parti başkanları ve belediye başkan adayları ile seçim süreci ve takvimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

20.02.2014 11:14

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde siyasi parti başkanları ve belediye başkan adayları ile seçim süreci ve takvimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda parti temsilcilerine seçim süreci ve takvimi ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak seçim yasakları maddeleri açıklandı.

Malkara Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ömür Pınar Özhan Tuncay, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, İlçe Jandarma Komutanı Sedat Akbıyık ve İlçe Seçim Müdürü Leyla Aslan, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Recep Kartay, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uzun ve Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl ve Belediye Başkan Adayı Ersin Kaçar, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak, Belediye Başkan Adayı Murat Çelik, Demokrat Parti İlçe Başkanı Kamuran Kuşku ve Belediye Başkan Adayı Recep Arslan, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Altıntaş, Hak ve Eşitlik Partisi İlçe Başkanı Ayhan Bakırcıoğlu katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları ile Toplantı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement