Maltepe Kasım Ayında Sanata Doyacak - Son Dakika
Yerel

Maltepe Kasım Ayında Sanata Doyacak

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kasım ayında tiyatro, çocuk oyunları, sergiler ve konserlerle sanat dolu bir ay yaşatacak.

04.11.2015 11:29

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kasım ayında tiyatro, çocuk oyunları, sergiler ve konserlerle sanat dolu bir ay yaşatacak.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde (TSKM) Kasım ayı etkinliklerine 5 Kasım'da, "Karanlığın Ötesinden Gelen Sesler" isimli tiyatro oyunuyla start verilecek. Ardından, Maltepe Belediyesi çalışanlarının kurduğu Tiyatro Maltepe, Aziz Nesin ve Anton Pavloviç Çehov'un oyunlarının derlemesinden oluşan "Yer Altındakiler" isimli tiyatro oyunuyla Maltepeli tiyatro severler ile buluşacak. Oyun Değirmeni Tiyatro Grubu tarafından "Amen (Maya)" adlı oyun 14 Kasım'da, Kartal Sanat Tiyatrosu'nun "Canlı Maymun Lokantası" isimli tiyatro oyunu 24 Kasım'da, "Bir Kadın Uyanıyor" isimli tiyatro oyunu ise 25 Kasım'da sahnelenecek.

HAFTASONLARI ÇOCUKLARIN

Çocuklara yönelik tiyatro etkinlikleri kapsamında, "Susam Sokağı", "Alican'ın İlk Öğretmeni", "Ali, Veli, Maria", "Baloncu Baba", "Avcı Kaçıyor", "3 Maymun 1 Sır", "Profesör Çıldırdı" ve "Karagözün Sabrı" adlı oyunlar, ay boyunca Maltepeli çocuklarla buluşacak. Yılmaz Adanalı'nın "İdil", Aysun Akbulut'un "Aklın Uykusu Umut", Ayfer Işık'ın "Işığın Dansı" adlı resim sergileri de kasım ayı etkinlikleri atasında yer alıyor. Konserler kapsamında ise 16 Kasım'da Aylin Şengün Taşçı, 20 Kasım'da Ahmet Aslan, 28 Kasım'da da Zeynep Karababa sahne alacak. Ayrıca Maltepe Gönüllüleri Korosu, Öğretmenler Günü dolayısıyla 22 Kasım'da Türk halk müziği konseri verecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maltepe Kasım Ayında Sanata Doyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement