Mamaklı Muhtarlar Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mamaklı Muhtarlar Yemekte Buluştu

Mamaklı Muhtarlar Yemekte Buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Mamaklı muhtarlar onuruna yemek verdi.

20.10.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Mamaklı muhtarlar onuruna yemek verdi.

Şafaktepe Konağı'nda düzenlene programa Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngören, mahalle muhtarları ve eşleri katıldı. Programda bir konuşma yapan Kaymakam Ali Mantı, "30 yıllık meslek hayatım içerisinde muhtarların zor şartlar altında görev yaptığını gördüm. Türkiye'deki pek çok ilden daha büyük bir ilçede görev yapıyoruz ancak son derece samimi bir ortam var. Böyle bir ortamı hazırladığı için Başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Muhtarların demokrasinin ilk basamağı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Akgül de, "Bizler hizmet sevdasıyla yola çıkmış insanlarız. Sizlerle birlikte hizmetlerimiz vatandaşlarımıza çok daha sağlıklı, çok daha hızlı bir şekilde ulaşıyor" dedi.

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Özer, 66 mahallede sorunların çözümünde muhtarların önemli görev üstlendiğini dile getirdi. Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngör ise, "İlk defa yapılan muhtarlar günü kutlamasında bizlere böyle bir sürpriz hazırladığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Muhtarlar olarak her zaman başkanımızın desteğini yanımızda bulduk" şeklinde konuştu.

Program, yemek sonrasında muhtarlara hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamaklı Muhtarlar Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement