Manisa E Tipi Kapalı Cezaevinde 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Manisa E Tipi Kapalı Cezaevinde 23 Nisan Kutlaması

Manisa E Tipi Kapalı Cezaevinde 23 Nisan Kutlaması

Manisa'da, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Belediyesi tarafından E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kutlama programı düzenlendi.

22.04.2013 17:54

Manisa'da, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Belediyesi tarafından E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kutlama programı düzenlendi. Programa Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Çimen, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Katip Özen, cezaevi personeli ve 17 çocuk mahkum katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk'ün fotoğraflarından oluşan slayt gösteri düzenlendi. Daha sonra

tutuklu çocuklar 23 Nisan şiirleri okudu. Son olarak protokol üyeleri, Manisa Belediyesi tarafından mahkumlar için hazırlanan hediye paketlerini verdi. Etkinliğin sonunda tutuklu mahkumlar için konser verildi.

Cezaevinde düzenlenen programla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Çimen, "Keşke çocukların bayramını cezaevinde kutlamasak. Ama maalesef hayat onlar için böyle bir bayramı uygun gördü. Umarım bir daha böyle bir bayram kutlamazlar.

Manisa Belediyesi daha önce bazı hediyeler verimişlerdi. Bu gün de tekrar hediye verdiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Kurumların bu tür hediyeleri çocukların motivasyonu için çok olumlu oluyor. İnşallah diğer kurumlar da aynı hassasiyeti gösterir" dedi.

Mahkumlar için çeşitli programlar düzenleyeceklerini söyleyen Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da şöyle konuştu: "Bizim tiyatromuz da var. Mahkumlarımızın tiyatromuzdan da faydalanmalarını sağlayacağız. Onlar için özel gösteriler düzenliyoruz. Bundan sonra da her etkinliğimizde onları ağırlayacağız. Ne zaman isterlerse sosyal projelerde yanlarında olacağız." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa E Tipi Kapalı Cezaevinde 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement