Manyas Lisesi'nden bir grup öğrenci, engelli vatandaşların yaşadıkları zorluklar ile mücadele etme azimlerini yerinde görmek amacıyla hazırlanan proje kapsamında, Balıkesirli engelli sporcuları ziyaret etti.
Balıkesir Belediyesi engelli basketbol takımı ile İstanbul Küçükçekmece engelli basketbol takımları arasında yapılan maç öncesi Balıkesir Belediyesi engelli basketbol takımı ile bir araya gelen 3 öğretmen ve 42 öğrenci, Balıkesir Belediyesi engelli basketbol takımı ile gösteri maçı yaptı.
Manyas Lisesi öğrencileri, bu projeden çok etkilendiklerini ve bundan sonra engelli insanların sorunlarına daha duyarlı olacaklarını söyledi.
- BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Manyas Lisesi Öğrencilerinden Engellilere Manevi Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.