Marmaris Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Marmaris Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Marmaris Belediyesi'nin Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

03.01.2012 16:29

Marmaris Belediyesi'nin Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye hizmet binasındaki meclis toplantısında ilk olarak denetim komisyonunu oluşturacak üyeler için seçim yapıldı. Gizli oylamayla yapılan seçim sonucunda komisyon üyeliklerine CHP'li belediye meclis üyeleri Zehra Yüzak, Hakkı Şevket Bayındır ve Gökhan Uysal ile AK Partili meclis üyesi Zehra Tavacı seçildi.

Belediye memur işçi kadrolarının görüşülmesinin ardından 2012 yılında uygulanacak yat yanaşma yeri ücret tarifesinin bir maddesinde değişiklik yapılması ele alındı. Tarifede yer alan teknelerin boyu ifadesi, Yat Limanı yetkililerinin talebi üzerine teknenin eni olarak düzeltildi.

Belediye meclisinde ayrıca belediye hizmet binası olarak kullanılmak amacıyla ilçe merkezindeki iş merkezinin kiralanması kararı alındı.

Belediye Başkanı Ali Acar, yaptığı konuşmada, yaklaşık 2 bin metrekarelik kısmı kiralanacak iş merkezine yıllık 100 bin lira kira bedeli ödeneceğini kaydetti.

Mevcut binanın depreme dayanıksız olması nedeniyle risk oluşturduğuna dikkati çeken Acar, belediye binasını acilen boşaltmak istediklerini ifade etti.

Toplantıda son olarak Bütçe Komisyonu'na havale edilen evsel katı atık hizmetleri ücret tarifesi görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

- MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement