Meb-der'den Eğitim-bir Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Meb-der'den Eğitim-bir Sen'e Ziyaret

Meb-der\'den Eğitim-bir Sen\'e Ziyaret

DER Milli Eğitimciler Birliği Derneği yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesini ziyaret ettiler.

03.11.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MEB-DER Milli Eğitimciler Birliği Derneği yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan MEB-DER Genel Başkanı Ali Akıllı, "Ülkemizin maddi manevi kalkınmasına katkı sağlamak için kurmuş olduğumuz derneğimizin bir taraftan İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanan 'Bir Dünya Kadın' projesini yürütüyoruz diğer taraftan kurumsal ziyaretlerimizi yapıyoruz. Eğitim-Bir-Sen ülkemizin yüzakı kurumlarının önde gelenlerinden bir tanesidir. Sakarya Şubemizin de şehrimizde yeri çok müstesnadır" diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen ise "MEB-DER ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasında çok önemli bir yere sahip olan değerli bir sivil toplum örgütüdür. Kuruluş felsefesinde önce ahlak ve maneviyat yazan, istikametini bu yolda oluşturan Allah rızası için çalışan nesiller yetiştirmeyi gaye edinen bir sivil toplum kuruluşunu temsil eden arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı ayrıca müteşekkirim" dedi. Mengen, ayrıca bu yıl sendika olarak hedeflerinin bin yeni üye ile 5 bin üyeye ulaşmak olduğunu, Türkiye geneli Memur-Sen hedeflerinin ise 1 milyon olduğunu vurguladı.

Ziyarette MEB-DER Genel Başkan yardımcıları Feramil Kaya ve Mehmet Akif Çevik'in yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcıları Türker Erol Özen ile İbrahim Kün de yer aldı. Ziyaret sonunda Ali Akıllı, Murat Mengen'e bir plaket ve Türker Erol Özen'e kurumsal tablo takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meb-der'den Eğitim-bir Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement