MEB Genel Müdürü Yılmaz'dan Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MEB Genel Müdürü Yılmaz'dan Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu'na Ziyaret

MEB Genel Müdürü Yılmaz\'dan Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu\'na Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

07.04.2017 14:32

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Eğitim Yönetimi Kalite Çalıştayı' için Ayvalık'ta bulunan Nazif Yılmaz'ı Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu'na yönelik gerçekleştirdiği ziyarette; Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız'ın yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Cengiz ve Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır yalnız bırakmadı.

Nazif Yılmaz'ın Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile makamında görüşmesinin ardından gerçekleşen ziyarette; Ayvalık İmam Hatip Ortaokulunda öğretmenlerle ile buluşan Genel Müdür Yılmaz, İmam Hatip Ortaokulu ve öğrencileri hakkında detaylı bilgi aldı.

Yılmaz, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecek olan Ustalı İmam Hatip Lisesi binasını ve yapılmakta olan İmam Hatip Yurdunu da inceleyerek ziyaretlerini tamamladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MEB Genel Müdürü Yılmaz'dan Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement