Meclis Ormanı ve Çeşmesi Halkın Hizmetine Sunuldu - Son Dakika
Yerel

Meclis Ormanı ve Çeşmesi Halkın Hizmetine Sunuldu

Meclis Ormanı ve Çeşmesi Halkın Hizmetine Sunuldu

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Samsun İl Genel Meclisi Ormanı ve Çeşmesi'nin Samsun-Ankara karayolunun bilinen uğrak yerlerinden birisi olduğunu söyledi.

17.09.2013 14:36

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Samsun İl Genel Meclisi Ormanı ve Çeşmesi'nin Samsun-Ankara karayolunun bilinen uğrak yerlerinden birisi olduğunu söyledi.

Meclis Ormanı çalışmalarını yakından takip eden İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Havza İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Esen ve Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı İsmail Ertürk ile birlikte Kavak İl Özel İdare Müdürü Ahmet Ayna'nın eşliğinde Meclis Ormanı'nda incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt, Samsun'da Stratejik Plan hedefi doğrultusunda ormanlık alanların artması için ağaçlandırma faaliyetlerinin yoğunlaştırılmasına dair örnek adımlar atan İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi'nin 2010 yılında almış olduğu karar doğrultusunda, Samsun-Ankara karayolunun kenarında, Kavak ilçesi Beybesli köyü sınırları içinde bulunan 48 bin 294 metrekarelik Samsun İl Genel Meclisi Ormanı ve Çeşmesi'nin tamamlanması ile birlikte halkın hizmetine sunulduğunu kaydetti.

Karakurt, "Karadağ köyünden su getirilerek 4 musluklu büyük bir çeşme yaptık. Bu çeşme, karayolundan geçen herkesin dikkatini çekmekte. Çeşmenin etrafına koyduğumuz piknik masaları sayesinde iyi bir durak yeri, hizmet alanı özelliğine kavuşan İl Genel Meclisi Ormanı ve Çeşmesi, İl Genel Meclisimizin iradesiyle bugüne kadar Samsun'da gerçekleştirilen pek çok önemli hizmetlerinden biridir. Böylesi güzel hizmetlerde bizi yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'a, İl Özel İdaremizin tüm yönetici ve çalışanlarına Samsun İl Genel Meclisi adına şükranlarımızı sunuyorum. Temennimiz, Meclis Ormanı alanından yararlanacak olan vatandaşlarımızın sosyal sorumluk çerçevesinde davranıp bu fidanlıkları ve çeşmeyi gelecekte Kavak ilçemizin vazgeçilmez mesire alanlarından biri olacak bu güzel hizmet alanını gelecek nesillere aktarılabilecek düzeyde koruyup kollamasıdır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclis Ormanı ve Çeşmesi Halkın Hizmetine Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement