Medical Park Antalyaspor'da Karabük Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Medical Park Antalyaspor'da Karabük Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'da Karabük Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor, Karabük DÇ maçının hazırlıklarına dün akşam yaptığı hafif idmanla başladı.

11.02.2013 12:46  Güncelleme: 12:41

Foto: Galatasaray maç fotoları ve hoca

=== KUTU ===

Karabük hazırlığı başladı

MEDİCAL Park Antalya spor, önümüzdeki hafta cumartesi akşamı oynayacağı Karabük DÇ maçının hazırlıklarına dün akşam yaptığı hafif idmanla başladı. Galatasaray maçında görev yapan oyuncuların düz koşu yaptığı antrenmanda hiç oynamayanlar normal idman programını uyguladı. Karabük maçının antrenman dozu bugünden itibaren artarak devam edecek. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, tüm oyuncularından Galatasaray maçını unutarak Karabük'e konsantre olmalarını istedi.

============

Muratpaşa gol oldu yağdı: 8- 0

BÖLGESEL Amatör Lig'in 18'inci haftasında Muratpaşa Belediyespor, kendi sahasında Isparta Gönenspor'u 8-0 mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapattı. Muratpaşa Belediyespor, Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda oynanan müsabakada Isparta Gönenspor'u gole boğdu. Maçın başından itibaren üstün bir oyun sergileyen kırmızı siyahlılar ilk yarıyı Eyüp Bilgin, Eren Çelik ve Enver Ekinci'nin 3 golü ile 5-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü bırakmayan Muratpaşa Belediyespor Ahmet Maran, Serge Arsene ve Hakan Tilki'nin golleriyle sahadan 8-0 galip ayrıldı. Muratpaşa Belediyespor aldığı bu galibiyetle Bölgesel Amatör Ligde 9. sıradaki yerini korudu. Muratpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Tilki, "Bu maça 3 puanı almak için çıkmıştık. Oyuncularım taraftarımız önünde çok hırslı ve istekli oynayarak maçı 8 golle kazandı" dedi.

ANTALYA (DHA)

Foto: Maçtan foto.

============

Alanya'nın 3'te 3 sevinci

Ligin 2'nci yarısına 3'te 3 yaparak başlamanın büyük mutluluk olduğunu belirten

Teknik Direktör Durusoy, "Şimdi hedef 4x4'lük bir Alanyapor yaratmak" dedi.

ALANYASPOR taraftarıyla, yönetimiyle, teknik heyet ve futbolcusuyla ikinci devre yakalanan büyük çıkışı kutluyor. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, 2&nci devreye 3'te 3 yaparak başlamanın camiaya büyük mutluluk verdiğini belirtti ve "Şimdi hedefimiz 4x4'lük bir Alanyaspor yaratmaktır" dedi. Son 6 maçta kalelerinde gol görmediklerini belirten Durusoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İnegölspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Eksik oyuncularımız da vardı ancak görev verdiğimiz oyuncular bu eksikleri aratmadı. İlk 2 sıradaki takımlarla aramızdaki puan farkının açılmaması adına kazanmamız gereken bir maçtı. İyi konsantre olduğumuz maçtan 3 puanla ayrılmasını bildik. Üst üste 6'ncı maçtan da gol yemeden ayrıldığımız için sevincimiz bir kat daha arttı."

İnegölspor maçının geride kaldığını ve artık Çamlıdere Şekerspor ile oynayacakları maçı düşündüklerini dile getiren Durusoy, "İnegölspor maçını kayıpsız atlattığımız için sevinçliyiz ancak önümüzde 13 zorlu maç daha var. Bugünden itibaren Çamlıdere Şekerspor maçına konsantre olacağız. Lig sonuna kadar aynı çizgiyle devam etmek istiyoruz. Umarım lig sonunda mutlu sona ulaşırız" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy ve futbolcuların gol sevinci

=============

Korkuteli 1 attı 3 aldı

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor, kendi evinde oynadığı Yenikemerspor maçını 1-0 kazanarak çok önemli 3 puanın sahibi oldu. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde üst sıralara çıkan Korkuteli Belediyespor'da Tarık kırmızı kart gördü. Korkuteli'nin tek golü 72'nci dakikada Hakan'dan geldi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maç fotosu

=============

Demrespor Serik'i geçti: 2-0

DEMRE Belediyespor, kendi sahasında oynadığı maçta Serik Belediyespor'u 2-0 yendi. Demre, bu galibiyetle çıtayı yükseltmeye başladı. Demre Stadı'nda oynanan maçı Nihat Kaya, Uğur Sarı, Uğur Akın Çavlak üçlüsü yönetti. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmada Demre'nin gollerini 26 ve 60'ncı dakikalarda Haşim kaydetti. Demre Antrenörü Musa Kıvrak, "Artık Demrespor takım hüviyetine büründü. Aldığımız net galibiyet bunu gösteriyor. Bu galibiyetle seyircimizin güvenini de kazandık" dedi

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Fotosuz

==============

Elibol'u ziyaret ettiler

TÜRKİYE Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit ile beraberindeki heyet Belediye Başkanı İsmail Elibol'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Bora Yiğit'in yanı sıra voleybol hakemleri İrfan Başpınar, Mustafa Civan, Abdurrahman Tuzsuz, Özlem Özarslan ve Ayşe Özarslan da hazır bulundu. Voleybol Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Bora Yiğit, Sandıklı'da voleybolun en çok sevilen sporlar arasında yer aldığını dile getirdi.

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şöyle dedi: "Bütün spor dallarının ayrı bir güzelliği var. Göreve geldikten sonra birçok spor branşına elimizden geldiği kadar destek olduk. Voleybol kız takımımız ilçe tarihinde ilk kez 3'ncü Lig'e yükseldi ve geçen sezon burada mücadele etti."

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Ziyaretten

============

Kaan Korkuteli'nin gururu

KORKUTELİLİ Kaan Küçüksarı, Antalya'nıın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Küçükler Satranç Şampiyonası'nda 10 yaş genel kategorisinde Türkiye 1'ncisi oldu. 133 sporcu arasında birinci gelerek büyük başarıya imza atan küçük Kaan, Korkuteli'ni de gururlandırdı. Kaan Küçüksarı, "Daha önce de yarışmalara katıldım. Türkiye'nin değişik yerlerinde düzenlenen yarışmalarında dereceler aldım. Son olarak Kemer'de katıldığım turnuvada Türkiye Şampiyonası'nda ise 1'nci olmayı başardım. Çok mutluyum" dedi.

Türkiye 1'ncisi olan Kaan Küçüksarı'nın babası Koray Küçüksarı, "Kaan çok kararlı ve bilinçli bir çocuk. Prensip sahibi de olduğu için çalışmalarını kendine göre program yaparak sürdürür. Turnuvaya katılacağını öğrendiğim zaman mutlaka başarıyla döneceğini biliyordum. Oğluma inancım tamdı. Ona çok güveniyorum. Oğlumun başarısıyla gurur duyuyorum. Öğretmenlerine de ayrı ayrı teşekkür ederim" diye konuştu.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Şampiyon Kaan fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalyaspor'da Karabük Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement