Mehmet Göker: Bu Ülkenin Kaynaklarını Bir Avuç Rantçı Çeteye Peşkeş Çekmeye Devam Ediyorlar - Son Dakika
Yerel

Mehmet Göker: Bu Ülkenin Kaynaklarını Bir Avuç Rantçı Çeteye Peşkeş Çekmeye Devam Ediyorlar

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, "Beşli Çete’ye davet usulüyle verilen ihale miktarı 200 milyar liranın çok çok üstünde. Yani bizleri görmezden gelip bir avuç rantçı çeteye bu ülkenin kaynaklarını peşkeş çekmeye devam ediyorlar" dedi.

22.11.2022 10:41  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUHAMMET FATİH BAŞCI

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, "Beşli Çete'ye davet usulüyle verilen ihale miktarı 200 milyar liranın çok çok üstünde. Yani bizleri görmezden gelip bir avuç rantçı çeteye bu ülkenin kaynaklarını peşkeş çekmeye devam ediyorlar" dedi.

Mehmet Göker, partisinin Burdur Merkez ilçe olağanüstü kongresine katıldı. Burkent Cumhuriyet Yaşam Merkezi'nde dün yapılan ve 2 adayın yarıştığı kongrede, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı'na İlyas Divarcı seçildi.

Göker, divan başkanlığını yaptığı kongrede şunları söyledi:

"Gelinen nokta itibarıyla bizler evlere giremesek de doğal gaz faturaları giriyor. Çiftçi mazotuyla, gübresiyle ödüyor; esnafımız BAĞ-KUR primiyle ödüyor. ve esnafımıza tanınmayan borç ötelemesi, geçen hafta bütçede de geldi, bu hafta değerlendirilecek, yaklaşık 2 milyar euroluk bir borç 2043 yılına ötelenebiliyor. Yine bütçede gelecek, Sayıştay raporlarında var; Beşli Çete'ye davet usulüyle verilen ihale miktarı 200 milyar liranın çok çok üstünde. Yani bizleri görmezden gelip bu ülkenin kaynaklarını bir avuç rantçı çeteye peşkeş çekmeye devam ediyorlar."

Mehmet Göker: Bu Ülkenin Kaynaklarını Bir Avuç Rantçı Çeteye Peşkeş Çekmeye Devam Ediyorlar
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mehmet Göker: Bu Ülkenin Kaynaklarını Bir Avuç Rantçı Çeteye Peşkeş Çekmeye Devam Ediyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement