Memur-sen'den Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Memur-sen'den Başkan Doğan'a Ziyaret

Memur-sen\'den Başkan Doğan\'a Ziyaret

Bir süre önce yapılan temayül yoklaması sonucu Memur-Sen Kocaeli İl Temsilciliği’ne seçilen Mehmet Akkuş ile yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

13.08.2015 11:31

Bir süre önce yapılan temayül yoklaması sonucu Memur-Sen Kocaeli İl Temsilciliği'ne seçilen Mehmet Akkuş ile yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Dr. Nevzat Doğan, " Sendika olarak, sizler üyelerinizin hakkını hukukunu yasal zeminde korumaya, arttırmaya, daha iyiye götürmeye çalışıyorsunuz. Bizler de, halkımızın daha iyi daha güzel, daha refah içinde yaşaması için uğraşıyoruz. Aslında görev alanımız bir bakıma kesişiyor. Sizlerin yaptığı çalışmalar da bizlerin yaptığı çalışmalar aynı hedefe doğru olan çalışmalar. Hele bir de memleketin gerçeklerini bilen, bayrağını, vatanının birliğini, bütünlüğünü bilen insanlar yönetimde olursa biz, o zaman çok daha karşılıklı o hedefe uygun çalışabiliyoruz. Bu bir siyasi ya da bir bakış açısından ziyade, bu bir ülke, millet bayrak, gelecek sevdası olan bir iş. Dolayısıyla burada yapılan, sizlerin duruşu. Yapılan çalışmalar hep bu anlayışın ürünleri. İnşallah bu şekilde, bu anlayışta olan insanların her zaman yönetimlerde olur. Bu güç birliğinin sağlanmasıyla çok daha iyilerini yapacağız. Bütün mücadelemiz odur. Bugün ülkemizdeki son 10-15 yıldaki büyük değişimi, büyük güçlenmeyi ve büyük hedeflere ilerlemeyi kabul etmek istemeyenler bunun için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Ülkedeki bu güzel gidişi engellemeye çalışanların bazıları bilinçli yapıyor, bazıları da bilinçsiz olarak yapıyor. Ülkede ki terör olaylarının arkasındaki şeyde, güçte budur. Çok farklı birkaç örgüt aynı hedefte iş birliği yapıyor. Ülkenin sahipleri de boş durmayacak. Bu ülkeyi savunmaya, bu ülkenin birliğini, bekasını sürdürmeye kararlıyız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-sen'den Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement