Menderes Belediye Başkanı Soylu Köy Buluşmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Menderes Belediye Başkanı Soylu Köy Buluşmalarına Devam Ediyor

Menderes Belediye Başkanı Soylu Köy Buluşmalarına Devam Ediyor

Köy buluşmalarını sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, altıncı buluşmasını Çamönü köyü sakinleriyle gerçekleştirdi.

24.05.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köy buluşmalarını sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, altıncı buluşmasını Çamönü köyü sakinleriyle gerçekleştirdi. Soylu, pazar yeri düzenlemesi ve park yerinin aydınlatılması için çalışmalar yapılacağı sözünü verdi.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, köy buluşmaları kapsamında Dereköy, Tekeli, Oğlananası, Çileme ve Develi'nin ardından Çamönü köyünü ziyaret etti. Her sabah mesaisine bir köyde başlayan başkan Soylu, vatandaşlarla bir araya geldi, sorunları masaya yatırdı.

Sabah buluşmasında Çamönü sakinlerinin isteklerini dinleyen başkan Soylu, özellikle pazar yeri düzenlemesi ve park düzenlemesi için çalışma yapılacağının sözünü verdi. Hiçbir isteği geri çevirmediklerini kaydeden Soylu, " Köy buluşmalarımıza başladığımız günden itibaren vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Altıncı buluşmamızı Çamönü sakinleriyle gerçekleştirdik. Pazar yeri ve parkla ilgili sorunları dile getirdiler. Pazar yerinin düzenlenmesiyle ilgili sıkıntıları dikkate alacağız, İbrahim Hakkı Sabancı Çocuk Oyun Parkı'nın aydınlatmasıyla ilgili sorunu da en kısa sürede çözeceğiz. Köy merkezinin aydınlatılmasını da sağlayacağız. Biz, elimizi taşın altına koyuyoruz. Vatandaşımızın her türlü sorununu kendi sorunumuz gibi görüyor ve çözüm yollarını onlarla birlikte tartışarak belirliyoruz. Kendi yetki alanımızda olsun ya da olmasın onların sıkıntısı bizim sıkıntımız ve biz bu sıkıntıların çözümü için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Görevde olduğumuz sürece bu böyle olacak" dedi.

Vatandaşların sağlık ocağı talebini de yanıtlayan Soylu, " Seçim zamanı verdiğimiz bir söz vardı, ilçemize hastane kazandırmak. Biz bu sözümüzü yerine getireceğiz. Çalışmalarımız sürüyor. Hastanenin ilçemize kazandırılmasının ardından çalışma yaparak, vatandaşımızın rahat şekilde hastaneye ulaşımını sağlayacağız. Böylelilikle tam donanımlı sağlık hizmetine vatandaşlarımız kavuşmuş olacak " ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menderes Belediye Başkanı Soylu Köy Buluşmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement