Menteşe Kaymakamlığı İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Menteşe Kaymakamlığı İlk Toplantısını Yaptı

Menteşe Kaymakamlığı İlk Toplantısını Yaptı

Muğla’nın büyükşehir statüsüne kavuşması ile kurulan Menteşe Kaymakamlığı 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren birimleri ile hizmet vermeye başladı.

03.01.2014 15:33

Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuşması ile kurulan Menteşe Kaymakamlığı 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren birimleri ile hizmet vermeye başladı.

Menteşe ilçesinin ilk Kaymakamı Zeki Arslan, "Yeni kurulan ilçelerin tamamının kaderidir farkındalık oluşturmak. Menteşe Kaymakamlığı'nın kurulduğunun ve hizmet vermeye başladığını duyurmamız gerekiyor. İnşallah layık olduğu şekilde Menteşe halkına hizmet ederiz. Kuruluş uzun bir süreç. Sabırlı olmamız disiplinli bir şekilde işimizi takip etmemiz gerekiyor. İyi bir sistem, düzgün bir sistem, insanımızın memnun kaldığı bir sistem oluşturma hedefindeyiz. Bizim görevimiz bu bölgenin insanına layık olduğu şekilde en iyi biçimde hizmet etmek." dedi.

Faaliyete geçen Menteşe Kaymakamlığı'nda Evrak İşleri Şefliği, Hukuk İşleri Şefliği, Mahalli İdareler Şefliği ve Yazı İşleri Şefliği büroları hizmet vermeye başladı. Diğer yandan Kaymakamlığa bağlı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Malmüdürlüğü, Müftülük, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kurularak yeni oluşturulan birimlerine personel görevlendirmeleri yapıldı.

İlçe İdare Kurulu ilk toplantısını Kaymakam Zeki Arslan başkanlığında İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Serkan Altan, Mal Müdürü Ruhan Konak, İlçe Sağlık Müdürü Zelal Üzeyiroğlu, İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tanju Özdemirden'in katılımıyla Kaymakamlık binasında gerçekleştirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menteşe Kaymakamlığı İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement