Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı bölgelerinde yol genişletme ve asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, 2012 yılında 150 bin ton asfalt dökmeyi hedeflediklerini belirtti.
Kalaycı, Antalya Çevre Yolu ile Alakova, Loras ve Telafer mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan Karatepe Sokağı'nın genişliğinin 6 metreden 12 metreye çıkarıldığını, bu yolun altyapı çalışmaları tamamlanan kısmında sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
Altyapısı tamamlanan Çaybaşı Caddesi'nde de sıcak asfalt döküm çalışmalarının sürdüğünü aktaran Kalaycı, "Karaman Caddesi ile Taş Cami Uzunharmanlar Caddesi'ni birbirine bağlayan bu caddedeki çalışmaların da kısa sürede tamamlanması hedefleniyor" dedi.
Yayıncı : Ahmet Kayır - KONYA
Son Dakika › Yerel › Meram'da Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?