Merhum Alparslan Türkeş Ortaca'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Merhum Alparslan Türkeş Ortaca'da Anıldı

Merhum Alparslan Türkeş Ortaca\'da Anıldı

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Ortaca İlçe Teşkilatı, merhum Alpaslan Türkeş'in 15.ölüm yıldönümü nedeniyle mevlid okutup vatandaşlara lokma dağıttı.

07.04.2012 12:05

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Ortaca İlçe Teşkilatı, merhum Alpaslan Türkeş'in 15. ölüm yıldönümü nedeniyle mevlid okutup vatandaşlara lokma dağıttı.

MHP lideri merhum Alpaslan Türkeş, 15. ölüm yıldönümünde Ortaca'da okutulan Mevlidi-Şerif ve döktürülen lokma ile anıldı. Türkeş anısına düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken

MHP Ortaca İlçe Teşkilatı Başkanı Recep Güneş "

Partimizin kurucusu merhum Alpaslan Türkeş'in 15. ölüm yıl dönümü münasebetiyle geçtiğimiz Perşembe günü ruhuna ulaşmak üzere mevlidi Şerif düzenledik. Bugün itibariyle de ruhuna ulaşması bakımından lokma dükümü tertip ettik. Alpaslan Türkeş'in yaptıkları bugünde yaşatılmaktadır. Kendisi siyasi üslubuyla Türk siyasetine her zaman öncülük yapmıştır" dedi.

Ortaca Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Aladağ ise; " Rahmetli Alpaslan Türkeş anısına lokma döktürdük. Merhum Başbuğumuza bu vesile ile bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merhum Alparslan Türkeş Ortaca'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement