Merkezefendi Belediyesi, büyükler için 'Nostaljiye Yolculuk' etkinliği düzenledi - Son Dakika
Yerel

Merkezefendi Belediyesi, büyükler için 'Nostaljiye Yolculuk' etkinliği düzenledi

Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi'ndeki büyükler, Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi tarafından düzenlenen 'Nostaljiye Yolculuk' etkinliğinde bir araya geldi. Katılımcılar, müzik dinletisi eşliğinde alkışlar ve danslarla keyifli bir zaman geçirdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, etkinliğin amacının yaşlılara karşı duyarlılık ve farkındalığı artırmak olduğunu belirtti ve Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz'a teşekkür etti.

09.01.2024 10:03  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi'ndeki büyükler, 'Nostaljiye Yolculuk' isimli etkinlikte bir araya geldi.

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyelerinin düzenlediği etkinlikte katılımcılar, alkış ve danslarla müzik dinletisine eşlik etti.

Etkinliğe katılan Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, büyüklerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Merkezefendili büyükler, etkinlik sonunda kurs hocaları ile beraber toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

"BÜYÜKLERİMİZİN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Yaşlılara karşı duyarlılık ve farkındalığı artırmak istediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ile Alzheimer Yaşam Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz Ritm Grubu Dinletisi ile değerli büyüklerimizin keyifli vakit geçirmesini sağladık. Tecrübeleri ve değerleriyle bizlere her daim yol gösteren kıymetli büyüklerimiz, Alzheimer hakkında hem bilgilendirildi hem eğlendi hem de sosyalleştiler. Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşama renk, bize iyilik ve güzellik katan büyüklerimizin yüzlerindeki gülümsemeleri hiç eksik olmasın" diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi, büyükler için \'Nostaljiye Yolculuk\' etkinliği düzenledi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Merkezefendi Belediyesi, büyükler için 'Nostaljiye Yolculuk' etkinliği düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement