Mersin Asiad'ın Yeni Başkanı Emin Rıdvan Oğuz Oldu - Son Dakika
Yerel

Mersin Asiad'ın Yeni Başkanı Emin Rıdvan Oğuz Oldu

Mersin Asiad\'ın Yeni Başkanı Emin Rıdvan Oğuz Oldu

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (Mersin ASİAD) yeni başkanı Emin Rıdvan Oğuz oldu.

04.01.2013 11:46

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (Mersin ASİAD) yeni başkanı Emin Rıdvan Oğuz oldu. Başkanlık koltuğunu Mehmet İlhan'dan devralan Oğuz, derneği Türkiye ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Mersin ASİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin 6. Dönem Olağan Genel Kurulu 2 Ocak 2013 tarihinde Atlıhan Hotel'de yapıldı. Divan Başkanlığını Salih Zeki Yiğit'in yaptığı genel kurulda, Mersin ASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Emin Rıdvan Oğuz seçildi. Seçimin ardından bir konuşma yapan 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlhan, yönetim olarak 2011 yılı Eylül ayında aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Özverili çalışmalarla derneğin tanıtımını ve gelişmesini amaçladıklarını ve üyelerin ticaretleriyle öne çıkması adına faaliyet yürüttüklerini dile getiren İlhan, "Çalışma arkadaşlarıma ve yönetim kuruluma bu geçen süre içerisinde ortaya koydukları çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni başkan ve yönetim kurulunun bu değerli vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceklerine ve bu bayrağı daha yukarılara taşıyacaklarına canı gönülden inanıyorum" dedi.

Mersin ASİAD'ın yeni başkanı Emin Rıdvan Oğuz da Yönetim Kurulu'na yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Mersin ASİAD'ın, dünya platformunda Türkiye'yi söz sahibi güçlü bir ülke konumuna getirmek, toplumsal kalkınmanın gerçekleştirilmesine yardımcı olmak, barış, sevgi ve hoşgörünün, üstün değerler olarak paylaşılmasını sağlamak misyonuyla hareket ettiğini vurgulayan Oğuz, "Bugün buradaki değişim, bayrağın aynı amaç doğrultusunda el değiştirmesidir. Bizler de devraldığımız bu çok değerli bayrağı aynı istikamette taşıyabilmek için bütün gayretimizle çalışacağız. Derneğimizi ülke içinde ve uluslararası arenada üyelerimiz adına en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacağız" diye konuştu.

İhracatı güçlendirecek hamleler yaparak, yeni çalışmalarla istihdam artışını sağlamak adına faaliyetleri sürdüreceklerini ifade eden Oğuz, ülke içi siyasi istikrarın yakalanması, insani yatırım ve uluslararası rekabet gücünün arttırılması konularında çalışmalar yapacaklarını da kaydetti. Çalışmalarını gerek bürokratik kesimlerle gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşarak hareket edeceklerinin altını çizen Oğuz, "Üyelerimizin ticaretlerinin gelişmesi ve şirketlerin kurumsallaşması adına çalışmalar yaparak, tanışma ve kaynaşma programlarını aralıksız devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Genel Kurul sonunda, ASİAD'ın yeni başkanı Oğuz, koltuğu devraldığı Mehmet İlhan'a, başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Asiad'ın Yeni Başkanı Emin Rıdvan Oğuz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement