Mersin'de Otomobilin Kamyona Çarptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de Otomobilin Kamyona Çarptı

Mersin\'de Otomobilin Kamyona Çarptı
12.03.2012 18:20  Güncelleme: 10:20

Mersin'de, 1 kişinin ölümü, 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de, 1 kişinin ölümü, 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili 2 aracın sürücüsü de gözaltına alındı.

Dün gece merkez Toroslar ilçesinden Mezitli ilçesi istikametine giden Munzur A. yönetimindeki 33 ADC 23 plakalı otomobil ile Mustafa K. yönetimindeki 33 FA 681 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mersin Devlet ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama hastanelerinde uygulanan tedavilerinin ardından yaralılar taburcu edilirken, iki araç sürücüsü gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, otomobil sürücüsü Munzur A'nın 138 promil alkollü olduğu bildirildi.

Dün gece merkez Toroslar ilçesinden Mezitli ilçesi istikametine giden Munzur A. yönetimindeki 33 ADC 23 plakalı otomobil, 3. Çevre Yolu Müftü Köprüsü'nde refüjü aşarak karşı şeride geçmiş, otomobil, bu sırada karşı yönden gelen Mustafa K. yönetimindeki 33 FA 681 kamyonet ile çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan Ebru Nazıroğlu (18) olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçlarda bulunan 11 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Otomobilin Kamyona Çarptı - Son Dakika


Advertisement