Mersin'deki Kuyumcu Soygunu - Son Dakika
Yerel

Mersin'deki Kuyumcu Soygunu

Mut ilçesinde bir kuyumcuyu darbedip iş yerinden bir miktar altın ve para alarak kaçtıktan sonra Karaman'da yakalanan 2 kişi, tutuklandı.

25.01.2012 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mut ilçesinde bir kuyumcuyu darbedip iş yerinden bir miktar altın ve para alarak kaçtıktan sonra Karaman'da yakalanan 2 kişi, tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 21 Ocak'ta Dış Çarşı'da kuyumcu Ahmet Teke'yi demir sopayla darbettikten sonra iş yerindeki 15 bilezik ve 700 lirayı alıp kaçtıkları iddia edilen C.K. (26) ve A.G. (32) Karaman'da yakalanarak Mersin Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Zanlıların söz konusu iş yerinden aldıkları 15 bilezik ve 700 lira de ele geçirildi.

Bu arada olaya karıştığı belirlenen B.S'nin de olaydan sonra prostat ameliyatı olmak üzere Karaman'daki özel bir hastaneye yattığı tespit edildi. B.S'nin taburcu olduktan sonra gözaltına alınarak adliyeye sevk edileceği bildirildi. Öte yandan olay sırasında yaralanan ve Silifke Devlet Hastanesi'nde tedavi gören iş yeri sahibi Teke'nin taburcu edildiği ve evinde dinlendiği öğrenildi.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'deki Kuyumcu Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement