Mersin Yenişehir Belediyesi, Depremzedelerin Yararına Yaşama Geçirdiği 'Giysi Evi'ni Yeniden Açıyor - Son Dakika
Yerel

Mersin Yenişehir Belediyesi, Depremzedelerin Yararına Yaşama Geçirdiği 'Giysi Evi'ni Yeniden Açıyor

Mersin Yenişehir Belediyesi, 40 bin depremzedenin yararlandığı 'Giysi Evi’ni yeniden hizmete açıyor.

16.05.2023 12:03  Güncelleme: 12:07

Mersin Yenişehir Belediyesi, 40 bin depremzedenin yararlandığı Giysi Evi'ni yeniden hizmete açıyor.

Yenişehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ikinci günü hizmete açtığı ve 40 bin depremzedenin yararlandığı Giysi Evi'ni tekrar açıyor. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde açılacak Giysi Evi'nden hem Mersin'deki depremzedeler hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararlanabilecek.

Giysi Evi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şunları söyledi:

"Deprem felaketinden sonra açtığımız Giysi Evimiz ile 40 bin depremzede kardeşimize destek verdik. Yüzlerce gönüllümüzle birlikte burada el birliğiyle yaraları sardık. Her bir gönüllümüze tekrardan teşekkür ediyorum. Şimdi hazırlıklarımıza tekrar başladık. Şu anda Mustafa Baysan Erkek Öğrenci Yurdumuz ve Yenişehir Belediyesi Misafirhanemiz ile bir başka geçici barınma merkezimizde yaklaşık bin depremzede yurttaşımızı misafir ediyor ve tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Şimdi de deprem sürecinde büyük bir açığı kapattığımız Giysi Evimizi bahara hazırlıyoruz. Depremzede kardeşlerimizin ve kentimizde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin daima yanında olacağız."

Mersin Yenişehir Belediyesi, Depremzedelerin Yararına Yaşama Geçirdiği \'Giysi Evi\'ni Yeniden Açıyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mersin Yenişehir Belediyesi, Depremzedelerin Yararına Yaşama Geçirdiği 'Giysi Evi'ni Yeniden Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement