Mesa Deutz Fahr Traktör Bayiinden İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Mesa Deutz Fahr Traktör Bayiinden İftar Yemeği

Mesa Deutz Fahr Traktör Bayiinden İftar Yemeği

Muş Mesa Deuzt Fahr Traktör Bayisi, Muş'un Varto ilçesinde yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verdi.

08.07.2014 16:17  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Mesa Deuzt Fahr Traktör Bayisi, Muş'un Varto ilçesinde yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verdi.

Bir lokantada düzenlenen iftar yemeğine Mesa Deutz Fahr Doğu Anadolu Bölgesi Müdürü Birlik Tarım Yönetim Kurulu üyeleri, şirket çalışanları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri ile Erzurum'un Hınıs ve Karayazı ilçeleri ile Muş merkez ile Bulanık, Malazgirt, Varto, Haskoy ve Korkut ilçelerinden gelen çiftçiler katıldı. Ramazan ayı içerisinde Türkiye genelinde farklı illerde iftar yemeği vereceklerini planladıklarını söyleyen Mesa Deutz Fahr Doğu Anadolu Bölge Satış Müdürü Sedat Ertürk, farklı tarihlerde verilen iftar yemekleri renkli geçiyor. Birlik Tarım Mesa Deutz Fahr'in büyük bir aile olduğunu ifade eden Ertürk, başarının çalışanlarla birlikte el ele vermekle mümkün olduğunu ve Muş bölgesinde yapılanmanın yeni olduğunu dile getirdi.

Birlik Tarım Muş Mesa Deutz Fahr Traktör Bayisi Sadık Çelebi ise, 1968 yılından beri traktör sektöründe çalıştığını belirterek, "2014 yılında Muş halkı ile birlikte traktör sektöründe yürütmeyi sürdürmekteyiz. Muş firmamızın tanıtımında iftar yemeği ile dostlarımızla birlikte bir araya gelmeyi planladık. Amacımız hizmet etmek, Muş halkı ile birlikte hareket etmek. Bölgede kaliteli mal satmak. Alman ve İtalyan menşeli Mesa Deutz Fahr marka traktörleri satmaktayız. Çiftçilerimiz kredili olarak bu traktörleri alabilirler. En karlı olarak Ziraat Bankası'ndan almalarını tavsiye ederim. Katılımcıların hepsine teşekkür ederim" dedi.

Düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin sonunda katılımcılara şapka dağıtıldı. İftar yemeklerinin Ramazan ayı boyunca devam edeceği de bildirildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesa Deutz Fahr Traktör Bayiinden İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement