Meteorolojiden Yağmur ve Kar Uyarısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Meteorolojiden Yağmur ve Kar Uyarısı

06.01.2012 13:20

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, Konya, Karaman ve Niğde'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava kütlesinin etkisine girdiğini bildirdi.

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, Konya, Karaman ve Niğde'nin Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava kütlesinin etkisine girdiğini bildirdi.

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgeye Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günü yağmur ve kar yağışının hakim olmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, Cuma ve Cumartesi günü sıcaklıkların 3 ile 5 derece artacağı ancak Pazar gününden itibaren sıcaklığın Kuzeybatı'dan başlayarak 4 ile 6 derece azalacağının tahmin edildiği vurgulandı.

Cuma ve Cumartesi günü güneybatıdan esmesi beklenen lodosun yer yer kuvvetli fırtınalara sebep olabileceğinin anlatıldığı açıklamada vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği dile getirildi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meteorolojiden Yağmur ve Kar Uyarısı - Son Dakika


Advertisement