MHP Adayı Tarkan Akıllı Pazar Esnafıyla Dertleşti - Son Dakika
Yerel

MHP Adayı Tarkan Akıllı Pazar Esnafıyla Dertleşti

MHP Adayı Tarkan Akıllı Pazar Esnafıyla Dertleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Serik ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

28.04.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Serik ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP dört milletvekili adayı ile Serik'e çıkarma yaptı. Mahalle teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ve 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlere odaklanan MHP Serik ilçe Teşkilatı, İl Başkanlığı'nın belirlediği program çerçevesinde Serik ilçe merkezine ve Serik Pazarına giderek esnafı ziyaret etti.

MHP Antalya Milletvekili Adayları Tarkan Akıllı, Adem Uslu, Cengizhan Gököz ve Tolga Alıcı Serik ilçesini ziyaret ederek esnafı gezdi. Sabahın erken saatlerinde Serik'e gelen MHP Milletvekili adayları Serik İlçe Başkanlığını ziyaret ettikten sonra İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayten Günal ve Aday adayı Avukat Cüneyt Güzel ile çarşı esnafını gezerek MHP'ye destek istedi.

Serik Kocayataklı olan MHP Antalya Milletvekili Adayı Tarkan Akıllı'ya Serikli hemşehrileri yoğun ilgi gösterdi. Serik esnafının güler yüzüyle karşılaşan Tarkan Akıllı, "Serik'te böyle güler yüzlü esnaflar tarafından karşılanmak beni ve aday arkadaşlarımı çok memnun etti." dedi. Esnaf gezilerinde esnafın dertlerini dinleyen Tarkan Akıllı, "MHP'nin iktidara gelmesiyle esnaflarımız inşallah rahatça para kazanıp, evlerine güler yüzlü bir şekilde dönecektir." diye konuştu.

SEÇMENİN MHP'YE SEMPATİSİ VAR

Serik'in MHP'nin kalesi olduğunu ifade eden Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, "Esnafımız ve vatandaşlarımız MHP'ye büyük sempatiyle bakıyor. Buradaki çalışmalarımızda bir sıkıntımız yok. O bakımdan halk tarafından olumlu karşılanıyoruz. Yerel seçimlerde kaybettiğimiz Serik'te MHP birinci parti çıkacaktır. Ben ve teşkilatımızın bundan şüphesi yok, partililerimizin de şüphesi olmasın." dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adayı Tarkan Akıllı Pazar Esnafıyla Dertleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement