MHP Bozüyük İlçe Kongresi'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

MHP Bozüyük İlçe Kongresi'ne Doğru

Pazaryeri Adliyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden 2009 yılında emekliye ayrılan Yılmaz Çevik, MHP Bozüyük İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

25.01.2012 15:41

Pazaryeri Adliyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden 2009 yılında emekliye ayrılan Yılmaz Çevik, MHP Bozüyük İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Çevik, AA muhabirine, bazı partililerle yaptığı görüşmeler sonucu ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Bozüyük'te partisinin delegeleri tarafından uygun görülüp görev verilmesi halinde başlıca hedeflerine ulaşmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirten Çevik, şöyle konuştu:

"Kapımızı, gönlümüzü ve parti kayıt defterimizi tüm Bozüyüklü hemşehrilerimize açarak, üye sayımızı en yüksek seviyeye çıkarmayı ve davullu zurnalı delege seçimi yapmayı tüm Bozüyüklülere vaat ediyoruz. Yapılacak ilk seçimlerde Bozüyük'te MHP'yi birinci parti yapmayı amaçlıyoruz. Yönetimimizde, partimize seçim ve hizmetlerde kullanılmak üzere bir araç almak istiyoruz. Yönetimimiz döneminde partimizde küskün, kırgın hiçbir arkadaşımızın dışarıda kalmasına gönlümüz razı olmayacaktır. Bu nedenle bu partiye gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı toplayarak ülküdaşlık çatısı altında tek yürek ve tek bilek olmaya, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi birlikte paylaşmaya çalışacağız."

Çevik, ilk mahalli seçimde Bozüyük Belediyesini MHP'ye kazandırmak için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Bozüyük İlçe Kongresi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement