MHP'de İlçe Kongrelerine Doğru - Son Dakika
Yerel

MHP'de İlçe Kongrelerine Doğru

Nevşehir'de ilçe kongreleri sürecine giren MHP'de, Gülşehir İlçe Başkanlığı için avukat Ertuğrul Erdem adaylığını açıkladı.18 Şubat Cumartesi günü yapılması planlanan MHP Gülşehir Olağan Kongresin İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Erdem,...

26.01.2012 11:00

Nevşehir'de ilçe kongreleri sürecine giren MHP'de, Gülşehir İlçe Başkanlığı için avukat Ertuğrul Erdem adaylığını açıkladı.

18 Şubat Cumartesi günü yapılması planlanan MHP Gülşehir Olağan Kongresin İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Erdem, yaşanabilir bir Gülşehir için MHP Gülşehir İlçe Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

MHP'nin tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir'de de Şubat ayında il ve ilçe kongrelerini yapacağını belirten Erdem, "Gülşehir ilçe kongresi de Şubat ayında yapılacak. Şahsımda Gülşehir ve Nevşehir'de yaşayan ve Nevşehir dışındaki ülkücü Gülşehirlilerin yoğun baskısı ve ülkücü camiaya hizmet etmek arzusu sebebiyle Gülşehir İlçe Başkanlığı görevine adaylığımı açıklıyorum. MHP, delegelerinden güven tazelemiş, yeni yönetimlerle Haziran ayında yapacağı Büyük Kurultay'a hazırlanmaktadır"dedi.

Siyasette başarılı olmanın temel şartının genişletilmiş çalışma ekipleri olduğunu belirten Erdem, "MHP'nin 2023 lider ülke Türkiye vizyonuna katkı yapabilmek için yerelde birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, kültürel değerlerimize katkıda bulunmak, aynı zamanda Gülşehir'in sorunlarına çözüm üretmek, Gülşehir'i daha ileri bir noktaya taşımak için halkla, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde, Gülşehir'in sorunlarını sizlerle birlikte büyümüş, birlikte yaşamış bir Gülşehirli olarak daha iyi çözebileceğimize inanıyorum. Gülşehir MHP teşkilatı olarak etkinliğimizi ortaya koymak, daha güzel ve yaşanabilir bir Gülşehir için Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanlığına adayım" diye konuştu.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP'de İlçe Kongrelerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement