MHP Grup Başkanvekili Şandır: "Hiç Kimse Hiçbir Sebepten Dolayı Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne Meydan Okumaya Cüret Göstermemelidir" - Son Dakika
Yerel

MHP Grup Başkanvekili Şandır: "Hiç Kimse Hiçbir Sebepten Dolayı Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne Meydan Okumaya Cüret Göstermemelidir"

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, "Hiç kimse hiçbir sebepten dolayı Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okumaya cüret göstermemelidir" dedi.

03.01.2012 15:28

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, "Hiç kimse hiçbir sebepten dolayı Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okumaya cüret göstermemelidir" dedi.

Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü kutlamaları sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şandır, Uludere'de meydana gelen gelişmelerin Türkiye'nin geleceği açısından büyük tehdit ve tehlikeler ifade ettiğini belirterek, herkesi sağduyulu olmaya ve sorumluluk anlayışı ile hareket etmeye davet etti.

Hiç kimsenin hiçbir sebepten dolayı Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okumaya cüret edememesi gerektiğini dile getiren Şandır,

"Rüzgar eken fırtına biçer. Bu yaşananların sonunda devletimiz ve görevli olanların gereğini yaparak, bu ayrılıkçı rüzgarları durdurmasını ve ülkemizin geleceği açısından alınması gereken tedbirleri almasını bekliyoruz" dedi.

Şandır, Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'un saldırıya uğraması ile ilgili olarak şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüktür, kolay kurulmamıştır ve asla yıkılmayacaktır. Atalarımız bu toprakların bedelini kanla ödeyerek vatanlaştırmıştır. Ne bir tek çakıl taşımızdan ne bir tek insanımızdan vazgeçmeyiz. Bu ayrılıkçı hareketleri kışkırtanlar, bunu özgürlük hareketi ve demokratik bir davranış olarak değerlendirenler yanlış yapmaktalar. Devletin kaymakamına uzanan o eller mutlaka devletimiz tarafından kırılacaktır. Millet adına yetki kullanan herkes sorumludur, sağduyulu davranmak, ülkenin birlik ve beraberliğini her şeyin önünde görmek mecburiyetindedir. Ama herkes bilmelidir ki; bu devlet güçlüdür, bu millet, bu toprakların bedelini kanla ödeyerek vatanlaştırmıştır. Hiç kimse bu toprakları parçalayacağını, bu milleti birbirine düşürüp kardeş kavgası, iç savaş çıkartacağını ümit etmesin, cüret etmesin."

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Grup Başkanvekili Şandır: 'Hiç Kimse Hiçbir Sebepten Dolayı Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne Meydan Okumaya Cüret Göstermemelidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement