MHP'li Musa İlhan Kitaplarını Bağışladı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Musa İlhan Kitaplarını Bağışladı

MHP\'li Musa İlhan Kitaplarını Bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26. dönem Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, özel kütüphanesinde yer alan kitaplarından 400 adedini Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ne bağışladı.

17.10.2015 13:29

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26. dönem Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, özel kütüphanesinde yer alan kitaplarından 400 adedini Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ne bağışladı.

Seçim çalışmalarına Kuşadası'nda devam eden MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, ilk önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve partililer ile bir süre sohbet eden İlhan, başlattığı kitap kampanyasına Kuşadası'nda da sürdürdü.

Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ne de ziyaret eden İlhan, derneğe kitap bağışında bulundu. Bağışta bulunmaktan son derece memnun olduğunu belirten İlhan, "Kütüphanemde yer alan 2 bin 500 adet kitaptan bir miktarını derneğinize vermeyi uygun buldum. Çok güzel bir kütüphanesi var. Ben de dini, milli, Türk ve dünya klasiklerden oluşan 400 civarındaki kitabımı derneğimize hediye ediyorum" dedi.

Şehitlerin en önemli değerlerimiz olduğunu söyleyen Musa İlhan, Bu memleket için canlarını ve kanlarını vermiş başta Atatürk ve arkadaşları olmak üzere dünden bugüne ülkemiz için canlarını feda eden şehitler için dua etti. İlhan, "Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer'in gayretleriyle bir kütüphane oluşturduğunu duydum. Kitaplardan daha çok kimsenin faydalanmasını istediğim için bağışta bulundum. Kitap dostlarına bol ve iyi okumalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kuşadası Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Sezginer de kitap bağışında bulunan Musa İlhan'a teşekkür etti. Musa İlhan'a, MHP Kuşadası ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Musa İlhan Kitaplarını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement