MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mahir Altan Oldu - Son Dakika
Yerel

MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mahir Altan Oldu

MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mahir Altan Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olarak Murat Mahir Altan'ı gösterdi.

30.01.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı olarak Murat Mahir Altan'ı gösterdi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı bir törenle adaylığını açıklayan Altan "Ben olmak için değil. Biz olmak için adayım" dedi.

MHP ilçe binasında düzenlenen toplantıya adaylık açıklamasını yapan Altan'a destek olmak için İl Başkanı Şaban Savaşan, Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner, Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal ve yaklaşık 200 katıldı. MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aksakal, açıklama öncesinde bir konuşma yaparak, Mahir Altan ile yola çıktıkları için çok mutlu olduklarını ve kendisine çok güvendiklerini söyledi.

"BEN DEĞİL, BİZ OLMAK İÇİN ADAYIM"

"Bugün burada Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkanı olarak sizlere sesleniyorum" diyen Mahir Altan, "Belediye başkanı olduktan sonra hiçbir ayrım yapmadan Lüleburgaz'ı yöneteceğime söz veriyorum. Ben değil, biz olmak için aday oldum. Çocuklarımıza yaşayabilecekleri bir şehir sunmak için aday oldum. Beşikten mezara birlikte yaşayacağımız, örnek bir Türk şehri inşa edebilmek için aday oldum. Eşit, ilkeli, vatandaşının sorunlarını dinleyen bir Lüleburgaz Belediye Başkanı olacağımı taahhüt ediyorum. Ben önümüzdeki günlerde açıklayacağım 39 proje ve 139 detay proje ile Lüleburgaz'ı yönetmeye adayım. Ekibim ile birlikte Lüleburgaz'ı yönetmeye hazırım. Sizler de hazır mısınız?" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mahir Altan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement