MHP Milletvekili Aday Adayından BTB'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Aday Adayından BTB'ye Ziyaret

MHP Milletvekili Aday Adayından BTB\'ye Ziyaret

MHP Burdur Milletvekili aday adaylığını açıklayarak çalışmalarına başlayan Hikmet Ökte, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'ı ziyaret etti.

12.02.2015 15:40  Güncelleme: 16:18

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur Milletvekili aday adaylığını açıklayarak çalışmalarına başlayan Hikmet Ökte, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırlı olsun dileğinde bulanan Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, aday adaylarına başarılar diledi. Başar, "Bizler için A partisi olmuş, B partisi olmuş önemli değil. Kim seçilirse seçilsin, birlikte çalışmaya hazırız" dedi.

Siyasetin bir sanat olduğunu söyleyen Hikmet Ökte ise, "Tecrübe ve bilgiye sahip, teşkilat başkanlığı yapmış bir MHP'li olarak hizmet noktasında nasıl bir hizmetin alınacağı, Ankara ve Burdur bazında her konuya vakıf bir kardeşiniz olarak milletvekili aday adayı oldum. Yıllardır siyasetiyle uğraştığım ve ilimizin tüm ilçe, belde ve köylerinin sorunlarını yakından bildiğim için milletvekili aday adayı oldum. Ülkemi, ilimi çok seviyorum. Hizmet etmek istiyorum. Takdir hemşehrilerimindir" ifadelerini kullandı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Aday Adayından BTB'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement