MHP Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Niğde Milletvekili adayları, İl Başkanlığının düzenlediği toplantılarla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

18.05.2011 11:36

MHP Niğde Milletvekili adayları, İl Başkanlığının düzenlediği toplantılarla seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Niğde Milletvekili adayları Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak ve Mahide Yaramış, Bor Caddesi'ndeki Seçim Bürosu'nda partililerle bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Şakir Sevdi burada yaptığı konuşmada, zaferin yakın olduğunu ifade ederek, "Niğde'de, Türkiye'de MHP ile uğraşanlar, 12 Haziran'da MHP iktidarlığında uyanacaktır" dedi.

Milletvekili adayı Mahide Yaramış, "MHP Niğde'de 3'te 3 yapacak" derken, diğer aday Hüseyin Alınak da, MHP'nin Niğde'de AK Parti'yi tahttan indireceğini vurguladı. Alınak, "MHP kadroları zafere inanmış bir şekilde hedefe yöneldi. Hedefimiz, Tüm Türkiye'de olduğu gibi Niğde'de 3'te 3 yapmaktır. Bunun için bize gönül veren tüm partili partisiz dostlarımızı zafere davet ediyoruz. 12 Haziran'a sayılı günler kala çalışmalarımız hızlanarak devam edecek" dedi.

MHP Niğde Milletvekili adayı Hikmet Bekil ise, "AKP'liler en çok bizden korkuyor. Biliyorlar ki biz onları koltuklarından edeceğiz. Onun için AKP'ye dur diyecek kadrolarımızla, memleketini seven binlerce insanı ile Niğde'ye ve ülkemize hizmet etmeye hazırız. Şu ana kadar 100 yakın köyümüze, 45'e yakın beldemize gittik. Vatandaşımızın sorunları ile bire bir ilgilendik. Tespit ettiğimiz acı gerçek ise Niğde yoksullaşmakta, Niğde göç vermektedir. Bunu engellemek için kadrolarımızla iktidara gelerek, Niğde'ye yeniden can vereceğiz" diye konuştu.

MHP Niğde Milletvekili adayları ile partililerin buluşmasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin siyasi litarütüre kazandırdığı bisküvi ve lokumdan oluşan 'Püskevit' dağıtıldı.

- NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement