Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığı görevine getirilen Serkan Bedirhanoğlu görevine başladı.
MHP İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, KKTC kurucu Cumhur Başkanı Rauf Denktaş'a rahmet dileyerek başlayan Bedirhanoğlu, MHP'nin kendileri için bir siyasi parti olmaktan ziyade kıymetli bir yuva olduğunu söyledi.
Alkan Kararmaz ve yönetiminin istifasından sonra genel merkez tarafından MHP İL Başkanlığına atandığını belirten Bedirhanoğlu, "Bilindiği üzere Alkan Kararmaz ve yönetim kurulu MHP il yönetimi olarak görevlerinden istifa etmişlerdir. Kendilerine daha önce yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Boşan il başkanlığı görevi genel başkanımız tarafından il yönetimimizi oluşturmak üzere tarafıma yetki verilmiştir. Oluşturduğumuz yeni yönetimimizin vatanımıza, milletimize, partimize ve Nevşehirimize hayırlı olmasını temenni ederim"dedi.
Kendilerinin siyaseti, şahsi menfaatlerin bir aracı olarak değil, Türk milletine hizmet etmenin bir aracı olduğunu ifade eden Bedirhanoğlu, bu bağlamda MNP Nevşehir İl Başkanı olmanın ötesinde MHP'nin bir neferi olmanın kendilerine yüklediği sorumluluğun bilinci içinde çalışacaklarını kaydetti.
İktidara yürüyen yolda birlik olmak gerektiğini belirten Bedirhanoğlu,
"Nevşehir MHP İl Başkanı olarak, daha önceden teşkilatımızda görev yapmış, ağabey ve kardeşlerimize sesleniyorum. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Bu vatan, bu millet, bu bayrak için hassasiyetleriniz devam ediyorsa, şimdi durmak zamanı değil. Hepinizi birlik ve beraber olmaya davet ediyorum" diye konuştu.
- NEVŞEHİR
Son Dakika › Yerel › MHP Nevşehir İl Başkanı Bedirhanoğlu Görevine Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.