MHP'nin Bozüyük ve Dodurga Belediye Meclis Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Bozüyük ve Dodurga Belediye Meclis Adayları Belli Oldu

MHP\'nin Bozüyük ve Dodurga Belediye Meclis Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük İlçe Başkanı Ahmet Murat Köftecioğlu Bozüyük ve Dodurga Belediye meclisi listelerini ilçe seçim kuruluna teslim etti.

17.02.2014 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük İlçe Başkanı Ahmet Murat Köftecioğlu Bozüyük ve Dodurga Belediye meclisi listelerini ilçe seçim kuruluna teslim etti.

Listeleri teslim ettikten sonra önemli açıklamalarda bulunan Köftecioğlu, ülkücülerin listelere, kişilere kızarak davalarına ihanet etme lükslerinin olmadığını söyledi. Köftecioğlu açıklamasında, "2014 Mahalli idareler seçimiyle ilgili olarak bugün evraklarımızı İlçe Seçim Kuruluna teslim ettik. İnşallah Bozüyük'ümüz için hayırlı uğurlu olur. Arkadaşlarımızı titizlikle seçtik. Hepsi değerli arkadaşlar. Hırsızlık yapmayacak, yetimin hakkına sahip çıkacak, memlekete hizmet edecek insanlardan oluşuyor. Kendilerine bu konuda kefilim. İnşallah bizleri de mahcup etmeyeceklerdir.

"Giden ve küsen arkadaşlar bizden değillerdir"

Bu arada gündemimizi meşgul eden bazı durumlar var. Milliyetçi Hareket Partisi bir ekoldür. Milliyetçi Hareket Partisi bir misyondur. Bu davaya hizmet etmek, bu davaya gönül vermek herkese mahsus bir olay değildir. Bu davaya hizmet edecek insanlar kişilere kızıp, kişilere küsüp bu davadan ayrılamazlar. Davalarına ihanet etme lüksünde değillerdir. Murat Köftecioğlu'na, yönetime kızabilirler. Listelerimize kızabilirler. Ama diyorlarsa ki biz ülkücüyüz, biz bu davanın gönül erleriyiz, o zaman bu davada olmak zorundadırlar. Giden ve küsen arkadaşlar bizden değillerdir ve bu davaya ihanet etmiş olurlar. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Rabbim mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Yapılan açıklamaya göre; Bozüyük MHP Meclis üyeleri aday listesi

1-Derya Baltacı 2-Emel Akan Yıldırım 3-İsmet Ülken 4-Hakan Karuk 5- Vedat Can 6-Evren Karadeniz 7-Şaban Duman 8- Nizamettin Kırkan 9-Bekir Ceyhan 10-Naci Kurt 11-Gürbüz Ateş 12-Arif Meydan 13-Hakan Köprülü 14-Özgür Kıranlı 15-Ümit Özgür 16-Naci Eser 17- Şenol Arslan 18- Mehmet Yüksel 19-Tuğba Kaygın 20-Uğur Köse 21- Gökhan Dinç 22-Emrah Altınel

Kontenjan adayları ise 1-Sevim Özer Türkmen 2-Selami Göney 3- Muharrem Öz'den oluştu.

Dodurga Belediye Meclis üyeleri aday listesi

1-Mustafa Oğuz 2-Süleyman Timur 3-Nejdet Bakkal 4-Mehmet Aydın 5-Süleyman Çifci 6-Hasan Üstün 7-İbrahim Arslan 8-Yusuf Yalçın - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Bozüyük ve Dodurga Belediye Meclis Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement