MHP Söke İlçe Başkanı Mutafoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Söke İlçe Başkanı Mutafoğlu Açıklaması

MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, AK Parti Aydın milletvekili adayı Mehmet Erdem'in "Söke Devlet Hastanesi AK Parti'nin eseridir" iddiasının talihsiz bir açıklama olduğunu savundu.

27.05.2011 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, AK Parti Aydın milletvekili adayı Mehmet Erdem'in "Söke Devlet Hastanesi AK Parti'nin eseridir" iddiasının talihsiz bir açıklama olduğunu savundu.

Metin Mutafoğlu, açıklamasında, Mehmet Erdem'in Söke basınında çıkan açıklamalarının ilçede yaşayan herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandığını belirtti.

Erdem'in "Söke Devlet Hastanesi AK Parti'nin eseridir" iddiasının talihsiz bir açıklama olduğunu ifade eden Mutafoğlu, şunları kaydetti:

"Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nin arsa bağışından tutun da müştemilatının temininde bile hayırsever vatandaşlarımızın imzası vardır. AK Parti'nin iktidar döneminde açılışı yapılan hastanenin 'Biz yaptık' diyerek sahiplenmeye çalışılması, bu eserin Söke'ye kazandırılmasında maddi ve manevi destekte bulunan insanlara saygısızlıktır. Sayın Erdem'i hastaneyi ziyaret etmeye davet ediyorum. Göreceği ilk şey, hastane girişinde bulunan hayırsever vatandaşların isim listesidir. Odalara da o odanın müştemilatını temin eden vatandaşlarımızın isimlerinin verildiğini görecektir. "

Mutafoğlu, Atburgazı Sağlık Ocağı ve iki lojmanın yanı sıra, Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Söke'ye yapılmış önemli birer sağlık hizmeti olduğunu ifade eden Mehmet Erdem'in, "gerçekleri saptırdığını" iddia etti.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Söke İlçe Başkanı Mutafoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement