MHP Tokat İl Başkanı Polat Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

MHP Tokat İl Başkanı Polat Açıklaması

26.02.2013 17:50

MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, "Önümüzdeki yerel seçimde 12 ilçemizin hepsinin belediyesine talibiz" dedi.

MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, "Önümüzdeki yerel seçimde 12 ilçemizin hepsinin belediyesine talibiz" dedi.

Polat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, belediye başkan adaylarını hemen açıklayıp zamanlama hatası yapmak istemediklerini belirtti.

Zamanı gelince adaylarını açıklayacaklarını söyleyen Polat, "Önümüzdeki yerel seçimde 12 ilçemizin hepsinin belediyesine talibiz. 12 ilçeyi almak bizim için hayali değil, gerçekçi bir yaklaşımdır" şeklinde konuştu.

Tokat'ın Türkiye'de göç veren illerin başında olduğunu ifade eden Polat, şunları kaydetti:

"Tokat'ın gerileme ve göç verme sebebi AKP'li yetkililerin önce kendilerini, sonra partilerini ondan sonra Tokat'ı düşünmeleridir. Bunlar bizim içimizi acıtıyor. Eğer milletimizin içini de acıtıyorsa, 2014 yerel seçimleri millet için tünele girmeden önceki son çıkıştır. 2014 seçimlerinde AKP kesinlikle başarısız olacaktır. 2014 seçimlerinde başarısız oldukları zaman 2015 seçimlerine girebileceklerini zannetmiyorum. Yerel seçimler, Türk milleti ve Tokat halkı içinde tünele girmeden önceki son çıkış. "

Muhabir: Zehra Aydın

Yayıncı: Önder Felek - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Tokat İl Başkanı Polat Açıklaması - Son Dakika


Advertisement