Midyat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSADER) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Mardin Hizmet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen girişimcilik eğitimi kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi.
Kocatepe İlköğretim Okulu'nda düzenlenen sertifika töreninde konuşan KOSGEB Mardin Hizmet Müdürü Serdar Altan, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin iyi bir iş fikri ile KOSGEB'e başvurmalarını beklediklerini söyledi.
Altan, başvurularının kabulü durumunda, işletme kuruluş desteği, makine, teçhizat ve ofis desteği ile işletme giderleri geri ödemesiz hibe desteğinden faydalanabileceklerini ifade ederek, şimdiden bütün girişimcileri tebrik ettiğini belirtti.
Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu ise Midyat belediyesi olarak girişimcilere ilk yıl içerisinde kurdukları işletmelerde su, vergi ve benzeri konularda ücretsiz destek vereceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifika verildi.
- MARDİN
Son Dakika › Yerel › Midyat'ta Kosgeb'ten Girişimcilik Eğitimi Alanlara Sertifika - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.