Mili Güreşçiler Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Mili Güreşçiler Türel'i Ziyaret Etti

Mili Güreşçiler Türel\'i Ziyaret Etti

Antalya’da düzenlenen 17. Uluslararası Yıldız Zafer Turnuvası’nda Türkiye'yi temsil eden milli güreşçiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.

11.04.2014 10:59

Antalya'da düzenlenen 17. Uluslararası Yıldız Zafer Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden milli güreşçiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti. Milli Takım'daki 15 güreşçinin Antalyalı olduğunu öğrenen Türel, duyduğu mutluluğu ifade etti.

Bugün başlayan "17. Uluslararası Yıldız Zafer Turnuvası" için Antalya'ya gelen milli güreşçiler Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti. Turnuva hakkında bilgi alan Türel, genç güreşçiler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Serbest, grekoromen ve bayanlar dallarında ülkemizi temsil edecek olan milli güreşçiler Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma ve Milli Takım eşofmanı hediye etti. Güreş Milli Takımı antrenörleri Gökhan Yavaşer, Akif Canbaş, İbrahim Şahin de Menderes Türel'e güreşe olan ilgisi ve desteği nedeni ile teşekkür etti.

Şampiyona hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, milli güreşçilere başarılar diledi. Türel, Milli Takım'daki 8'i bayan 15 güreşçinin Antalyalı olduğunu öğrenince duyduğunu mutluluğu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mili Güreşçiler Türel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement