Milletvekili Erdoğan, Kaymakam Gül'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Erdoğan, Kaymakam Gül'ü Ziyaret Etti

Milletvekili Erdoğan, Kaymakam Gül\'ü Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01.09.2012 13:35

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamların ilçe gelişmesinde önemli görevler aldığına dikkat çeken Milletvekili Mehmet Erdoğan, Oğuzeli'nin önemli bir ivme kazandığını ve hızla gelişimini sürdürdüğünü, taze kan olarak gördükleri yeni kaymakamın da bu ivmede önemli rol oynayacağını belirterek, "Genç kaymakamımıza başarılar diliyoruz. Biz siyasiler Oğuzeli'nin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenleri yapacağız. Değerli kaymakamımızla birlikte belediyemiz ve STK el ele vererek önemli başarılara imza atacaktır. Oğuzeli çok önemli bir ilçemizdir. Gaziantep'e hava yolu ile kim gelirse gelsin Oğuzeli'nden geçmek zorundadır. İlçemizde geçmişte başlatılan çalışmaların hızla tamamlanacağını, hizmetlerin daha hızlı ve seri olarak getirileceğine inanıyorum. Ben Oğuzeli'nin milletvekiliyim. Burada yapılacak olan her türlü çalışmanın yanında olacağım, gerekli her türlü desteği vereceğim. Göreve yeni başlayan kaymakamımız Arif Gül'e başarılar diliyorum" dedi.

Oğuzeli'ni seçerek göreve talip olduğunu ifade eden Kaymakam Arif Gül, ilçe için temiz ve yeni bir sayfa açılacağını ve bu sayfanın başlığına hizmet yazacaklarını kaydederek, "Bu güzel ilçemizi seçerek geldim. Burası benim mesleki kariyerim için çok önemli olacak farkındayım. Belediye başkanımızla STK'larımızla daire müdürlerimizle el ele vererek en güzeli başarmak, en güzel hizmetleri getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Arkamızda siyasi desteği de bulursak birçok şeyi başarmamak için hiçbir neden yoktur. Öncelikle Oğuzeli'nin bütün kademelerinden insanları STK ve belediyemizi yanımıza alarak ilçenin öncelikli sorunlarını birlikte tespit edecek kendimize bir yol haritası hazırlayacağız. Önceliğimiz eğitim, sağlık ve ulaşım olacaktır. Hayalimizde gelişmiş, kalkınmış ismine yaraşır bir Oğuzeli vardır. Eminim bunu hep birlikte başaracağız. Kısa bir süre sonra ilçemiz Gaziantep'in ve Türkiye'nin önde gelen ilçeleri arasında yerini alacaktır. Bunun için gerekli potansiyel bu güzel ilçemizde mevcuttur" diye konuştu.

Milletvekili Erdoğan'la birlikte AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu üyeleri; Taner Toprakçı, Hüseyin Deveci, Salih Mehtap, Muhammet Aydıner ve Mevlüt Katırcı, AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir, İl Genel Meclis üyesi Faruk Ateş ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyeleri, Oğuzeli için yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini açıkladılar. Yapılan ziyaretin ardından Kaymakam Gül'le günün anısına bir hatıra fotoğraf çektiren heyet, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Erdoğan, Kaymakam Gül'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement