Milletvekili Genel Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Genel Seçiminin Ardından

AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.

10.11.2015 16:37

AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yaşar, ekonomik istikrarın siyasetle doğrudan ilgili olduğunu söyledi.

Yaşar, AK Parti'nin yapmayı planladığı icraat ve hizmetleri anlattı.

Erkoç da 1 Kasım'da sandıktan çıkan sonucun millet için hayırlı olmasını dileyerek, "Tek başına iktidar Türkiye adına önemli bir gelişme. Bu istikrar demektir, huzur demektir. Bu istikrarı bu dönemde artık reformlara yöneltmek lazım, üretime yöneltmek lazım. Meclis'e halkın iradesinin yüzde 97'si yansıdı. Bu Türk demokrasisinin olgunluğunu ve gelişmişliğini gösteriyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Genel Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement